Onko sinulla halu kasvattaa osaamistasi ja kehittyä rakennusalalla? Haluatko olla mukana kiinnostavissa ja sopivan haastavissa hankkeissa? Tule tiimiimme! SSA Project on innovatiivinen rakennuttamisen projektinjohtopalveluja ja urakointia tuottava yritys, jonka kasvavaan joukkoon haemme vahvistusta pääkaupunkiseudulle.

Tarjoamme kaikille työntekijöille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kotimaisessa yhtiössä sekä kannustavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Organisaatiorakenteemme on joustava ja olemme kaikki osa tiimiä, jossa sinua arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Kasvavana ja innovatiivisena toimijana tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta erilaisista rakennushankkeista sekä hyvät etenemismahdollisuudet kasvuhakuisessa yhtiössämme.

Meillä on töissä myös opiskelijoita. Yrityksemme pyrkii tarjoamaan opiskelijoille ponnahdusalustan työuralle. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää omaa osaamistaan erilaisilla jatko- ja pätevöitymiskoulutuksilla.

Tällä hetkellä haemme kasvavaan joukkoomme:

Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja asuntohankkeisiin

Haemme vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajaa kerrostalohankkeisiin. Vastaavan työnjohtajan tehtävään odotamme sopivaa koulutusta sekä riittävää työnjohtokokemusta. Työnjohtajan tehtävässä tärkeintä ei ole työkokemuksesi vaan innostunut asenteesi ja halusi edetä rakennusalalla esimerkiksi vastaavan työnjohtajan tehtäviin. Kaikissa tehtävissä arvostamme vastuuntuntoa, organisointikykyä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta asennetta.

Vanhempi työnjohtaja / aluevastaava hotellihankkeeseen

Etsimme hotellihankkeeseen kokenutta työnjohtajaa aluevastaavaksi ja vastaavan työnjohtajan työpariksi. Sinulla on vahva rakentamisen kokemus, vaadittava koulutus ja olet urallasi toiminut vastaavana työnjohtajana. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa vastaavaksi työnjohtajaksi tuleviin hotellihankkeisiimme.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sopivaa koulutusta ja vahvaa työkokemusta
  • Kokemusta paikallavalutöistä ja runkovaiheesta
  • Esimieskokemusta ja vuorovaikutustaitoja
  • Kykyä toimia paineen alla
  • Rakennusalan järjestelmien sujuva hallintaa
Nuorempi työmaainsinööri

Etsimme nuorempaa työmaainsinööriä hotellihankkeeseen. Toimit projektipäällikön apuna suunnittelun ohjauksessa, hankinnoissa ja muissa tehtävissä.  Odotamme sopivaa koulutusta ja työkokemusta. Arvostamme itseohjautuvuutta, järjestelmällisyyttä ja sujuvaa tietotekniikan hallintaa. Sinulla on vahva taloudellinen ymmärrys ja osaat ilmaista itseäsi myös kirjallisesti. Tärkein kaikista on kuitenkin aito innostus, asenne ja halu edetä urallasi. Tehtävä räätälöidään oman kokemuksesi ja kehittymishalusi mukaan sinulle sopivaksi.

Ota meihin yhteyttä

256