Onko sinulla halu kasvattaa osaamistasi ja kehittyä rakennusalalla? Haluatko olla mukana kiinnostavissa ja sopivan haastavissa hankkeissa? Tule tiimiimme! SSA Project on innovatiivinen rakennuttamisen projektinjohtopalveluja ja urakointia tuottava yritys, jonka kasvavaan joukkoon haemme vahvistusta pääkaupunkiseudulle.

Tarjoamme kaikille työntekijöille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kotimaisessa yhtiössä sekä kannustavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Organisaatiorakenteemme on joustava ja olemme kaikki osa tiimiä, jossa sinua arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Kasvavana ja innovatiivisena toimijana tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta erilaisista rakennushankkeista sekä hyvät etenemismahdollisuudet kasvuhakuisessa yhtiössämme.

Meillä on töissä myös opiskelijoita. Yrityksemme pyrkii tarjoamaan opiskelijoille ponnahdusalustan työuralle. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää omaa osaamistaan erilaisilla jatko- ja pätevöitymiskoulutuksilla.

Tällä hetkellä haemme kasvavaan joukkoomme:

Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja asuntohankkeisiin

Haemme vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajaa kerrostalohankkeisiin. Vastaavan työnjohtajan tehtävään odotamme sopivaa koulutusta sekä riittävää työnjohtokokemusta. Työnjohtajan tehtävässä tärkeintä ei ole työkokemuksesi vaan innostunut asenteesi ja halusi edetä rakennusalalla esimerkiksi vastaavan työnjohtajan tehtäviin. Kaikissa tehtävissä arvostamme vastuuntuntoa, organisointikykyä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta asennetta.

Työnjohtaja hotellihankkeeseen

Tule rakentamaan kanssamme yhtä Suomen suurimmista hotellihankkeista! Mannerheimintielle rakennetaan Suomen ensimmäinen SSA Base -hotelli, 440 huoneen hotellihanke, jonka toteutusorganisaatioon haemme rautaisia rakentamisen ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme hotellihankkeeseen sekä kokeneita että nuorempia työnjohtajia. Tehtävässä tärkeintä on sopiva koulutus, innostunut asenteesi ja halusi edetä rakennusalalla esimerkiksi vastaavan työnjohtajan tehtäviin. Kaikissa tehtävissä arvostamme vastuuntuntoa, organisointikykyä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä oma-aloitteista asennetta.

 

Ota meihin yhteyttä