SSA Project on nopeasti kasvava, rakennuttamisen projektinjohtopalveluja tuottava yritys. Yrityksen vuosittain toteuttamien rakennushankkeiden arvo on yli 75 miljoonaa euroa. Yrityksen pääasiallinen liiketoiminta-alue on asuntorakentaminen, mutta toteutettujen hankkeiden joukkoon mahtuu myös useita halli- ja saneerauskohteita.

Yrityksessämme työskentelee rakennusalan huippuosaajia, joilla on pitkä kokemus ja näkemys rakennusalasta. Käytämme tietotaitoamme tehokkaasti asiakkaidemme hyväksi. Pyrimme näkemään asiat rohkeasti uudella tavalla. Haluamme olla luomassa uudenlaisia kustannustehokkaita ja laadukkaita rakennuksia sekä murtamassa rakennusalan pinttyneitä toimintatapoja. Katseemme suuntautuu vahvasti tulevaisuuteen.

Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, yhteistyö kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa sekä asiakaslähtöisyys. Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa yhdessä toimimalla kykenemme toteuttamaan tehokkaita, laadukkaita ja kannattavia rakennushankkeita. Uskomme läpinäkyvyyteen kaikessa toiminnassamme ja kannamme vastuumme. Yrityksemme on olemassa asiakkaitamme varten.

Ota meihin yhteyttä

256