SSA Project

Suunnittelemme ja rakennamme
kiinteistöjä ihmisille
ja yrityksille

SSA Project

SSA Project on nopeasti kasvava, kotimainen rakentamisen palveluita tuottava yritys. Toimintamme keskittyy erityisesti hotelli- ja asuntorakentamiseen, mutta meillä on kokemusta myös halli- ja toimitilarakentamisesta ja saneerauksista. Vuonna 2019 yrityksen johtamien hankkeiden myyntiarvo yltää yli 110 miljoonaan euroon. Toteutamme rakentamisen palvelut sujuvasti ja joustavasti, tilaajan toiveiden mukaan. SSA Project on osa SSA Group konsernia

SSA rakentaa ihmisille, ympäristön huomioiden. Haluamme olla mukana luomassa uudenlaisia, toimivampia ja ekologisempia elinympäristöjä. Teemme aidosti laadukkaita koteja ja tiloja, jotka kestävät vuosikymmenistä toiseen. Kaikessa rakentamistoiminnassa pyrimme huomioimaan kiinteistön koko elinkaaren ja rakentamaan laadukkaaksi tunnistetuilla rakentamismenetelmillä ja rakenneratkaisuilla. Olemmekin tunnettuja laadukkaasta rakentamisesta ja kustannustehokkaista ratkaisuista.

Yrityksemme ei olisi mitään ilman sen henkilöitä. Olemme intohimoinen porukka rakennusalan ammattilaisia ripauksella kaupallista osaamista. Meiltä löytyy sopivasti iän ja kokemuksen tuomaa viisautta sekä nuoremmista kumpuavaa rohkeutta. Osaamisemme pohjautuu vuosikymmenten kokemukseen monipuolisissa ja vaativissa rakennushankkeissa. Käytämme ammattitaitoamme tehokkaasti asiakkaamme hyväksi -arvoa rakentaen.

Arvomme avoimuus, rohkeus ja välittäminen ohjaavat kaikkea tekemistämme. Olemme avoimia yhteistyökumppaneita ja asiakkaitamme kohtaan ja välitämme heistä. Ajattelemme rohkeasti asioita uudelleen, ja toteutamme

SSA Group -konserni

SSA Group on perustettu marraskuussa 2012. Yrityksen liikeideana on alusta saakka ollut ennakoida asumisessa ja majoittumisessa havaittavissa olevia muutoksia.

Yhtiö on kasvattanut osaamisportfoliotaan tekemällä kaksi strategista yritysostoa vuonna 2016. Ensimmäisen yritysoston kohteena oli erityisesti kerrostalokohteiden rakentamiseen erikoistuneen projektinjohtoyrityksen ostaminen. SSA Project työllistää noin 40 rakennusalan ammattilaista, joiden tuotantokapasiteetti mahdollistaa noin 75 miljoonan euron suuruisesta kerrostalotuotannosta vastaamisen.

Toisena yritysostona SSA Group osti kiinteistöalan digitalisointiin erikoistuneen Ihme-3d Oy:n. Ihme-3d Oy:llä on keskeinen rooli yhtiön kehittämän hotellikonseptin digitalisoinnissa ja kehittämisessä.

SSA Group hallitsee koko rakentamisen arvoketjun. Tämä mahdollistaa myyntiin tarkoitettujen omien kerrostalohankkeiden kustannustehokkaan toteuttamisen, mutta samanaikaisesti hotelli-/majoitusliiketoiminnan edellyttämien konseptiin sopivien rakennushankkeiden kustannustehokkaan toteuttamisen.

SSA GROUP